Pastoral

El pilar del nostre Pla de Pastoral és promoure l’educació de la persona i l’educació en valors: gratitud, respecte cap als altres, amistat, alegria, esforç… tots ells formen i enriqueixen la vida personal dels nostres infants i resulten bàsics per a la vida en societat.

LEMA PASTORAL CURS 2023/2024:
“El tresor es va omplint”

Des de l’equip de Pastoral Educativa volem donar-vos la benvinguda a aquest nou curs amb el lema “El tresor es va omplint”. Un lema proposat pels nostres alumnes, tenint en compte les seves vivències.
El nostre creixement personal, les experiències i la relació amb amics i amigues, família, personal docent, Missioneres dels Sagrats Cors i, sense cap dubte, la Venerable Sor Maria Rafaela fan que cada un de nosaltres tenguem la clau per omplir el tresor, però…

El nostre somriure i el de tots aquells que ens envolten, les amistats noves i de sempre, el què aprenem després d’un mal dia, els somnis que es van fent realitat i fins i tot, aquelles coses que ens han fet enfadar, ens ajuden a fer que el nostre tresor sigui únic i especial.

Tenim per davant un nou curs ple de reptes i aprenentatges que, segur fan que el nostre tresor s’ompli una mica més.

T’hi apuntes?